Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Пилците се броят наесен

Пилците се броят наесен

Публикувана на 10.07.2013 | 12:29
1260 прочитанияСлед изборите се наблюдава засилено говорене от страна на политици от БСП.
Прави впечатление активното дискутиране по проблемите с болниците. 
Проблемите с болниците обаче не са от вчера, а още от доста по-рано и самото говорене за това не означава, че ще решат проблемите. Активно започва да изпъква и темата за трансграничното сътрудничество с Гърция.
Новата областна управа се е захванала много насериозно с говорене по темата с пътя Смолян - Рудозем - Ксанти. Организиране на срещи, ходене насам-натам. Малко се съмнявам дали зависи нещо от тях, но по принцип така се прави. Нещата свързани с препроектирането на пътя така или иначе са пред финал и се знаеше, че до края на 2014 година гръцката страна трябва да е готова с проекта и да се започва работа. Та напъните са колкото се може да се извлекат дивиденти от ситуацията.

 А и спомняте ли си една бивша кметица как щеше да отваря пътя през Горна Арда?


Забелязваме силно присъствие в медиите на новите (стари) отговорни лица от най-новата власт в България.
До тук добре.


Длъжен съм обаче да припомня, че много често в миналото тези същите сладкодумци ни омайваха със сполуки и други светещи в бъдещето мечти. Говоренето е тяхната сила. 
Действията обаче говорят друго. Много забогатели "другари" и много емигранти от страната ни, въпреки че сме вече повече от 5 години реални членове на Европейският съюз.
Демонстрацията на активност е най-силното качество на червените политици. Затова да им пожелаем успех в активната дейност не само в говоренето и констатирането на проблеми, които ние си ги знаем, но и да могат да подобрят нещо. Припомням им за това, че ние проблемите си ги знаем много по-добре от тях и вече не се впечатляваме от това, че ни ги припомнят. Разбира се те ни ги припомнят с една едничка цел, а именно да очернят предишните. Да, предишните са виновни, те затова си и отидоха, но искам да им припомня на сегашните, че и те бяха предишни и то на няколко злополучни моменти.
Времето ще покаже дали има поне малко промяна в тертипа на работа на политици и политикани от БСП.

© Родопчани