Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Полагат последния пласт асфалт на главния път Асеновград-Чепеларе

Полагат последния пласт асфалт на главния път Асеновград-Чепеларе

Публикувана на 30.07.2013 | 17:52
1880 прочитания


Полага се последният пласт асфалт и бетон на главен път Асеновград – Чепеларе, съобщава управителят на фирмата изпълнител на проекта – инж. Албен Родопманов.

Той уточни, че се доизграждат подпорните стени и като цяло проектът е към приключване. „Ориентирани сме към завършване на проекта към края на годината, в зависимост от това, дали ще бъдат осигурени средства на 100% за доизграждането му”, каза инж. Родопманов. Допълни обаче, че може да се наложи част от него да бъде доизграден в следващата година, което не би възпрепятствало доброто провеждане на трафика, дори и през зимния период. Уточни, че става въпрос за неща, които евентуално биха останали в следващата година, касаещи ремонтни дейности в обхвата на тунелните съоръжения.

В района, където са трите тунела тези участъци могат да бъдат изпълнени в следващата година, поради факта, че все още има проектни работи, които се вършат по тях. По думите му има и някои неща, които трябва да бъдат доизчистени и касаят самата хидроизолация в зависимост от геоложкия състав. „Така, че и нещо да остане, то няма да бъде нещо фатално”, подчерта инж. Родопманов.