Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Прекалихте господа политици!

Прекалихте господа политици!

Публикувана на 19.06.2013 | 15:26
2086 прочитания


Господа политици! Прекалихте!

На всичко отгоре продължавате с лъжите и манипулациите и се държите така, сякаш протестите не са срещу вас!
Искам да ви заявя, че ми писна от вашите машинации и манипулации.

Вие, господа политици, си играете с чувствата и вярванията на хората с цел лично облагодетелстване.
 

Вие, господа политици предприемате действия, които ощетяват честта и достойнството на хората в България и щом те, хората се изправят срещу вас, мигом започвате да ги настройвате едни срещу други.
 

Искам да обърна специално внимание на лидерите на партията ДПС, която на всички избори до сега се опитваше да внушава на моите братя и сестри по религия, че едва ли не ние сме длъжни да им гласуваме.
 

Искам да ви кажа следното: Престанете да се криете зад мюсюлманското население, винаги щом срещу вас се изправят противниците ви, част от които са досущ като вас. Вие назначавате верни на партията ви кадри с цел да държите властови и финансови ресурси, с които да си градите вашите дворци и да се обграждате с крепости, недостъпни от редовите граждани дори и мюсюлмани. Същите тези ваши кадри вършат същите безобразия като и тези на вашите коалиционни и задкулисни партньори. Мащабите на действията от тези ваши кадри са доста по-големи от квотното разпределение на властта, с което предизвиквате омразата на обществото и използвате реакцията им, като се представяте за жертви на етническа основа.
С действията си вие нанасяте щети на обществото, като с арогантността си предизвиквате омраза от инакомислещите, като я пренасочвате към мюсюлманското население, което няма вина за безобразията, които вършите, освен че ви гласуваме, разбира се.

 

Не се опитвайте да прехвърляте настроението срещу ДПС върху нас, мюсюлманите. Вие се борите за властови позиции, от които с нищо не помагате на обществото да заздравява взаимоотношенията си.
Нека българското общество да знае, мюсюлманите в България нямат нищо общо с безобразията, които вършат тези от върхушката на ДПС. Аз не съм против никоя партия, има място за всички партии, но съм против действията на личностите, водещи тези партии към днешна дата. Целият политически елит, който има отношение към управлението на България носи вина за състоянието на обществото. Престанете да ни излизате с номерата като плашите вашите поддръжници, че протестите са организирани с реваншиска цел. Да, аз искам реванш, но срещу цялата политическа каста, която краде народа до сега!

Отправям апел към протестиращите да не скандират лозунги на етническата омраза, етническите малцинства било то турци, роми, помаци или каквито и да са български мюсюлмани нямат вина за безобразията които се вършат от конкретни личности с имена. Използвайки расистки лозунги се налива вода в мелницата на същите тези, които вършат безобразията. В наш интерес е да бъдем сплотени за да се преборим с корумпираните управници, политици, олигарси и всякакви други злосторници в обществото ни, които нямат цвят! Крадеца си е крадец без значение към кой етнос или народ принадлежи!

Хайри Милезимов