Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Продължава благоустрояването на Неделино

Продължава благоустрояването на Неделино

Публикувана на 30.05.2014 | 11:53
1000 прочитания
снимка: www.nedelino.bg
снимка: www.nedelino.bg


С всеки изминал ден обликът на Неделино се променя и общината придобива Европейска визия, съобщават от пресцентъра на Община Неделино.

От две седмици кипи усилена работа в местността «Баряков дол». Прокопава се канал и се прокарва електрозахранващата мрежа. Целта е да се освети входът на града и се постави модерно лед осветление, каквото бе направено и в останалата част на града.

Кметът на общината Стоян Беширов е категоричен, че след приключване на строителните и монтажни работи цялата градска инфраструктура по улицата ще добие нов облик – различен и много по-функционален от досегашния. Администрацията няма да спре да търси възможност за подобряване на селищното устройство в общината, за превръщането на общината в по-добро място за живеене.

Общината се обръща с молба към гражданите да проявят разбиране от създаденото им неудобство, да сътрудничат на работещите.

© пресцентър на Община Неделино