Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Промяната чука на твоята врата - ще отвориш ли?

Промяната чука на твоята врата - ще отвориш ли?

Публикувана на 20.06.2013 | 11:30
2273 прочитания
Автор: Селвие Караахмедова


Всяка вечер гледате новините, нали, но там се виждат единствено нещата, които платените от  "ТЯХ" медии ви показват. Не си мислете, че протестиращите сега са тълпа от платени и манипулирани хора, излезли в 18.00, само защото си нямат друга работа. За да разберете това обаче, трябва да се запознаете отблизо със тях, а това ще стане ако излезете и ги видите, в противен случай не ще разберете, че наистина има разлика.

Колко от вас знаят, че на протестите, протестират мирно и полицаите? Съпричастност та им трогва гражданите, които им носят вода с думите: "Този път наистина нашата полиция ви пази".

А знаете ли, че хората на площада отиват не само с децата си, а и с домашните си любимци, слагайки им плакати с протестни надписи, правейки ги част от протестиращите. Освен това част от протестиращите са на площада с цветя и книги, изразявайки позитивност и оптимизъм.

За да не слушат децата там нецензурни изрази, на плакатите и лозунгите, те са замаскирани.

Разбира се, има и провокатори - хора, на които им е платено да саботират истинската цел на протеста, отвеждайки го в друга посока. Те обаче, са малко и ясно се открояват от тълпата. Такива хора са дезориентирани и прекалено много им личи недостигът на информираност по основните проблеми, с които се борят истинските протестиращи. Но точно от тях се възполват платените медии...

А сега и въпроса - Колко медии през последните дни ви показаха красотата, сплотеността, високата нравствена култура на част от протестиращите? А колко от тях ви засипваха с информация, че този протест е инсцениран и дирижиран от бившите управляващи и какви ли не още щуротии, за които нямат никакви доказателства и аргументи?

Сами си вадете изводите. Не позволявайте да ви манипулират - ИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ! Търсете информация от независими източници за случващото се в държавата, не се пускайте по течението. Както вече добре знаете има хора, които точно това чакат и само ние можем да ги спрем. Промяната чука на твоята врата - ще отвориш ли?