Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Ремонт на улици и площад ще бъдат извършени в Момчиловци

Ремонт на улици и площад ще бъдат извършени в Момчиловци

Публикувана на 13.02.2014 | 13:58
1221 прочитания
снимка: www.momchilovtsi.info
снимка: www.momchilovtsi.info


Ремонт на улици и площад се предвижда да бъдат извършени в село Момчиловци по проекта на община Смолян по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”, съобщава кметът на селото Мария Никова.

.Общата стойност на проекта е 1,8 млн. лв., като с тези средства ще се рахабилитират улици и ще се обособят места за отдих в десет села в община Смолян, като едно от тях е село Момчиловци. По отношение на публичната инфраструктура, от селото са попълнили искане за ремонт на площадното пространство на Момчиловци и смяна на тротоари, както и ремонтиране на две улици с подпорна стена. Ремонтите се предвиждат за ул. „Орфей”, с направата на една малка подпорна стена, както и на ул. „Кирил и Методий”.

По думите на Никова, денивелацията в Момчиловци е много голяма и улица „Орфей е много трудна за изпълнение. Асфалтова настилка изобщо не може да се положи там и трябва да се положи бетон. Мария Никова каза още, този проект ще е в много голяма полза и облекчение както за самите населени места, включени в него, така и за общината.