„Родопска тъкан“ – сред победителите в конкурса „Малките големи“ на „Медийна група България“

Публикувана на 13.06.2017 | 19:49
3623 прочитания
Автор: Л. Чаушева


​Смолянската фирма „Дриймс Къмпани“ ООД, която стои зад марката „Родопска тъкан“, стана една от 10-те победители в конкурса на „Медийна Група България“. Тя спечели безплатен рекламен пакет на стойност 10 000 лева в изданията на медийната компания – печатното и онлайн издание на „24 часа“.

„Дриймс Къмпани“ ООД е последното българско предприятие, което се занимава с производството на родопски одеяла, губери, халища и други традиционнo родопски продукти от вълна.

По повод резултатите от конкурса екипът на „Дриймс Къмпани“ ООД написа на страницата си в социалната мрежа Facebook: “Това е едно признание за всички нас, за неуморния труд и усилия, които полагаме всеки ден, и ни мотивира още повече да популяризираме българския текстил по света и у нас. Не на последно място искаме да благодарим на нашите клиенти през тези години, вие бяхте до нас и заедно извървяхме пътя до тук, благодарим ви! И макар в момента производството ни да е ангажирано с изпълнението на поръчки на едро за партньорите ни в чужбина, обещаваме скоро да ви предложим изненади и нови колекции.”

„Малките големи“ е надпревара, чиято цел е да подпомогне малкия бизнес в България. Конкурсът се провежда за трета поредна година, като в тазгодишното издание участие са взели общо 96 български фирми и малки компании.