Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Родопски кмет: "Ситият не вярва на гладния"

Родопски кмет: "Ситият не вярва на гладния"

Публикувана на 17.01.2014 | 23:01
1199 прочитания


От началото на годината кметът на община Неделино Стоян Беширов провежда изнесени срещи в съставните селища на общината, съобщават от пресцентъра на Община Неделино. Поводът за тях са наболели проблеми от разнороден характер. В екипа, който съпровожда градоначалника, влизат служители от общинската администрация, общински съветници, специалисти от регионални институции... Целта е на место да се решават част от въпросите, а на други да се дават компетентни съвети.

            Проблемите, които поставят хората на тези срещи, са свързани преди всичко с изкупуването на тютюна от реколта 2013-а, заетостта, социалното подпомагане, грижата за самотните възрастни хора, работата за младите, социалните асистнети, алтернативните култури, пътищата, водоснабдяването... Все проблеми от първа необходимост, „брадясали” от повтаряне през изминалите години.

            "Аз съм втори мандат кмет на общината и от дългогодишния си опит в администрацията съм разбрал, че най-важното за един управленец е мнението на хората", споделя Стоян Беширов. "По един начин звучат проблемите, представени от специалистите в общинската администрация, по съвсем различен от устата на самите хора"- добавя още той. „Ситият не вярва на гладния”, затова ще се срещам всеки месец с обикновените мои съграждани, за да пия вода от извора, а не да получавам рафинирана информация.

© пресцентър на Община Неделино