Рожен е разтревожен

Публикувана на 18.07.2016 | 13:30
24736 прочитания


Роженският събор тази година беше с доста по-слабо посещение. На всичко отгоре най-високопоставеният гост в лицето на парламентарния шеф госпожа Цецка Цачева беше освиркан от доста посетители, дръзнали в тази жега все пак да посетят събора.

Наблягането на фалшивата показност беше наказано от народа с отказа от масово посещение. Колкото и голям да е байрака, той не може да компенсира липсата на дух и ентусиазъм в хората. Народа е отвратен от всекидневната бутафория, с която е заливан от медиите и вече няма ни дух ни ентусиазъм. Изкуствените неща вече не впечатляват никого. Когато човек бива принуден да забрави причината, заради която би трябвало да удостои с присъствието си, което и да е обществено мероприятие, нищо приятно няма как да се случи.

Организаторите на събора си свършиха добре работата, проблема обаче е съвсем другаде, за спадащия интерес към подобни мероприятия и събития. Хората са просто уморени. Властта непрестанно демонстрира високомерие спрямо своя суверен, българският народ. Няма как да се скрие повсеместната отвратеност на хората, която видимо стресна управниците!

Магията на Родопа планина е на път да омагьоса с черна магия  властогонците.

© Родопчани.бг