Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Салих Аршински: Избори 2 в 1 може и да има. Евроизбори, които са редовни и твърде вероятно избори за президент!

Салих Аршински: Избори 2 в 1 може и да има. Евроизбори, които са редовни и твърде вероятно избори за президент!

Публикувана на 04.01.2014 | 17:06
1070 прочитания


Избори 2 в 1 може и да има. Евроизбори, които са редовни и твърде вероятно избори за президент. Не очаквам да има извънредни парламентарни избори, тъй като правителството на г-н Орешарски със сигналите, които дава и с новия бюджет, който е приет, съм убеден, че ще съумее да продължи реформите, които започна. Това съобщава областният председател на ДПС – Смолян – Салих Аршински.

За новата 2014 г. Аршински заяви, че очаква да се да стабилизира страната икономически и дори да има лек икономически растеж. Очаква да се възстанови демократичният път на развитие на държавата.

„В крайна сметка една от основните цели на политиката е хората да живеят все по-добре”, каза Аршински. Той заяви, че от партия ДПС не дават обещания за величави резултати в много кратки срокове, поради което няма и от какво да се срамуват. Обещават малки неща, но държат те да бъдат изпълнени.