Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Салих Аршински: С поведението си ГЕРБ показва, че настоящето управление се справя с поставените цели

Салих Аршински: С поведението си ГЕРБ показва, че настоящето управление се справя с поставените цели

Публикувана на 29.09.2013 | 22:22
1128 прочитания


Поведението на ПП ГЕРБ, което демонстрира за пореден път в българския парламент, наруши държавността и парламентаризма и бих казал, че с подобно поведение ГЕРБ показва, че настоящето управление се справя с поставените си цели, споделя областният председател на ДПС Салих Аршински.

„След като те внасят вот на недоверие и отказват да коментират мотивите си, явно те нямат такива и ние приемаме, че подкрепят правителството в случая”, поясни той. На въпрос, дали според ДПС е време за предсрочни избори, Аршински посочи, че ДПС е единствената партия в политическия живот, която е готова за избори по всяко време.

„Ние сме убедени, че ще имаме същия резултат в най-лошия случай, може би и по-добър. По думите му, суверен в държавата е народът и той решава кога трябва да има избори. На 12 май бяха проведени такива и има резултат. „Това, че Борисов не е свикнал да бъде опозиция и неговата политическа сила не може да съществува, когато не e в управлението, е проблем на самия ГЕРБ.

"Считам, че в момента не е време за избори”, подчерта Аршински. Той каза още, че са начертани мерки, които правителството изпълнява и е убеден, че хората вече чувстват тези мерки. В бизнеса също текат разплащания, договаря се новия програмен период. „Нещо, с което се занимаваме в момента - опитваме се да спасим провалените средства, които България трябва да върне заради Борисов, така че такива са фактите за съжаление на ГЕРБ”, заключи Салих Аршински.

© Фокус