Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Съвременният интериор: Бърза и лесна декорация на стената в спалнята

Съвременният интериор: Бърза и лесна декорация на стената в спалнята

Публикувана на 06.10.2020 | 12:04
1957 прочитания


Спалнята е едно от най-личните помещения и на нейната организация и украса следва да се обърне по-специално внимание. Когато тепърва предстои да изграждаме дизайн на чисто нова спалня трябва да се постараем да изградим спокоен и подбуждащ към релаксация декор. Мебелите и цветовете не стените и подовата настилка да не са крещящи и контрастни, защото това със сигурност няма да ни донесе спокойствие, а точно обратно. 

По съвсем друг начин стоят нещата, когато искаме да разкрасим спалня, без да се налага да правим голям ремонт. За щастие, със съвременните средства за декорация, които са лесни за употреба, евтини и завидно издръжливи, е възможно набързо да добавим повече визуален интерес към спалнята, без драстични промени и губене на време. 

Обикновено във всяка спалня съществува едно празно пространство, което се намира над леглото. Ако говорим за двойна спалня, то тогава това пространство няма да е никак малко. Често пъти то стои празно, защото хората избягват да монтират над главите си рафтове или шкафове, за да се чувстват по-спокойни докато спят. 

Точно там е идеалното място да украсите стената с картини, фотоси или стикери. Да разгледаме вариантите един по един.

Картина-панел Северното сияние

Картините са чудесна опция, още повече, ако изберете по-обемни пана или така модерните напоследък модулни картини. Тяхната красота веднага привлича погледа и вие ще бъдете очаровани да имате подобно вдъхновяващо изображение точно в стаята където започва и завършва всеки ваш ден. От друга страна, с помощта на красивите цветове лесно ще постигнете хармония и баланс в интериора. 

Снимките са друг привлекателен вариант за украса на стената над таблата на леглото. Ако помещението ви е издържано в подходящ стил, можете да добавите снимки на любими актьори или пък ваши снимки от периоди в живота, които са били вълнуващи и щастливи за вас. Така например, за семейните двойки би било страхотна идея да украсят спалнята с фотоси от техния меден месец или друг романтичен период във връзката. Достатъчно е само да имате файл с любимите селфита, в сайта Benchtalks.com са описали креативната услуга Tilly за декорация със собствени снимки, която ще задоволи всеки каприс.

Стикер с цветя

Що се отнася до стикерите, те са идеални за всички, които са заети и търсят много бързо и много лесно декоративно решение. Разнообразието на теми и цветове е толкова огромно, че няма помещение, което да не може да се възползва от тяхната красота. Лепят се супер бързо и са изключително трайни. А ако смените обзавеждането или след време ви омръзнат, просто ги отлепяте и заменяте с нови, цената е толкова достъпна, че всеки може да си го позволи.