Шокиращата истина: Коронавирусът ще се окаже обикновен грип, според документ от сайта на Министерски съвет

Публикувана на 03.04.2020 | 01:16
393593 прочитания

*Тази статия не ви призовава да не спазвате предпазните мерки, а да представи едно по-различно разбиране за "шокиращата статистика" на коронавируса!

.......................

​Голямата истерия покрай коронавируса е на път да се окаже най-голямото световно шоу с цел преразпределение на богатства от джобовете на бедните към тези на богатите.

Според приложение към "НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАКСИНОПРОФИЛАКТИКАТА НА СЕЗОННИЯ ГРИП 2019-2022 г." качено в сайта на Министерски съвет "в световен мащаб сезонните грипни епидемии предизвикват от 3 до 5 милиона случая на тежки заболявания и от 250 000 до 500 000 смъртни случая всяка година". Най-висока смъртност има при хората над 65 години, които имат и други продружаващи заболявания. 

Това са близо 10% смъртност, които официлано се признават при вирусни заболявания в официален анализ, който излиза точно преди появата на Коронавируса. 

Според голяма част от медиците и анализаторите към момента в световен мащаб статистиката за заболелите от коронавирус обхваща основно по-тежките случаи и всички, които протичат по-леко (които са много по-голямата част) няма да влезната в никоя статистика.

Към момента (3 април) тази същата статистика сочи, че при 1,05 млн регистрирани случая, смъртните случаи са 52800 или средния процент на смъртност при коронавируса е 5%. 

Ето какво още казва документът, който ще намерите в сайта на МС:

Заболяванията от грип са съсредоточени основно в рамките на 3 – 4 седмици. През тезиседмици средната заболяемост за страната достига до над 300 на 10 000 население, което означава, че в периода на епидемичния подем са преболедували не по-малко от 250 000 - 300 000 души. Смъртността от грип е трудно да бъде изчислена, тъй като обикновено смъртните случаи не се класифицират като дължащи се на грип, а като основна причина за смъртта се посочват настъпилите усложнения и придружаващи заболявания. Ето защо по време на грипните епидемии се наблюдават увеличаване на допълнителната смъртност (предизвикана само от грип и остри пневмонии) и на общата добавъчна смъртност (свързана не само с грип и пневмония, но и с други соматични заболявания, провокирани от грипа).

Типичният грип се характеризира с внезапна висока температура, суха кашлица, главоболие, физическа слабост, зачервено гърло, болки в мускулите и ставите.

Според статистиката най-голяма смъртност има при хората над 70-годишна възраст. 

Колко познато звучи! 

Няма да продължаваме - най-долу в статията сме предоставили линк към документа в сайта на МС.

Важно е да разберем какво се случва, когато погледнем и финансовите пазари или това, че редица централни банки, както и Федералният рецерв на САЩ "осигуриха ликвидност" като антикризисна мярка. Ако не знаете какво значи това, преведено на прост език означава, че това е едно голяо печатане на пари (над 5 трилиона към този момент), с които ще бъдат купени релани активи като акции на компании, държавни облигации,  ценни книжа, ипотеки и прочие. Т.е. някой ще си купи на безценица (защото борсите и цените на всикчи изброени се сринаха) реални неща от паникьосаните хора, които продавата и се запасяват с кеш за идващата рецесия. Същия този кеш, с който се запасяват за жалост ще се окаже толкова ценен, колкото и тоалетната хартия, защото повишението на инфлацията чука на вратата.

Това се случва в момента - богатите ще станат по-богати, а обикновените хора ще започнат отново от нулата. 

Моля, споделете тази статия, нека повече хора да бъдат информирани!

Линк към документа от сайта на МС