Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Сигнал за бомба опразни маданско заведение

Сигнал за бомба опразни маданско заведение

Публикувана на 02.02.2014 | 12:13
1195 прочитания


За няколко часа мадански и смолянски криминалисти установиха подателя на неверен сигнал за взривно устройство, съобщават от пресцентъра на МВР-Смолян.

На 1 февруари в 17.11 ч. на тел. 112 анонимен детски глас съобщил, че в гр. Мадан, на ул. „Република” в сградата на дневен бар има поставена бомба. Незабавно на място са изпратени полицейски екипи, посетителите в заведението са изведени и е извършено престърсване от служителители на РУП – Мадан на бара и прилежащи помещения.

При извършеното претърсване не е установено наличие на взривно устройство. От проведените оперативно-издирвателни и технически мероприятия от служители на РУП – Мадан и сектор „Криминална полиция” при ОД МВР – Смолян е установено, че неверният сигнал за поставена бомба е подаден от 7-годишно момче от гр. Мадан. По случая е образувано досъдебно производство.

© пресцентър на МВР-Смолян