Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Системата на Норбеков за личностно развитие и оздравяване пристига отново с курс в Смолян

Системата на Норбеков за личностно развитие и оздравяване пристига отново с курс в Смолян

Публикувана на 20.09.2017 | 09:56
7200 прочитания
Автор: Л. Чаушева


​За пети пореден път смолянчани ще получат възможността да се запознаят отблизо със системата за алтернативно лечение на Норбеков, която набира все по-голяма популярност през последните години в България и по света.

Учебно-оздравителният курс в Смолян ще бъде от Първо оздравително ниво по системата на Норбеков и е насочен към възрастни. Ще се проведе в периода от 25 септември до 3 октомври 2017 година в хотел „Кипарис Алфа”. 9-дневният курс ще бъде воден от ученичката на узбека  Мирзакарим Норбеков д-р Гузал Тажибаева между 18 и 22 часа всяка вечер.

Image title

Цонка Пеевска от екипа на организаторите на предстоящия курс в Смолян сподели за Rodopchani.bg, че това е петият курс по системата на Норбеков, който се организира в града. За последните две години в Смолян са се провели други два курса за възрастни, имало е и два курса, насочени към деца. Самата тя е преминала множество курсове по системата на Мирзакарим Норбеков и е успяла да пребори сериозно автоимунно заболяване.

 „Преди 8 години бях диагностицирана с автоимунно заболяване. Знаете, че за този вид заболявания, автоимунните, според конвенционалната медицина лечение няма, а може единствено да се поддържат, така че да не се задълбочават.” – разказва пред екипа ни младата дама. И допълва: „Диагнозата ми беше Склероза на очния нерв. Това е прекъсване на очния нерв, което в моя случай се изразяваше в много затруднено виждане в определен времеви диапазон от 4-5 часа всеки ден. Според лекарите ми можех единствено да поддържам състоянието си с кортизон. Бях много изплашена предвид крехката си възраст от 22 години по онова време…

Тогава младата жена попада на книгите на Норбеков. Така се случило, че двамата с баща й за няколко месеца посетили доста от курсовете по системата в София.

„Започнах да правя упражненията.” – продължава разказа за личната си история организаторката. - „В началото ги правех механично, а не както следва да се правят. Но в момента, в който усетих подобрението и започнах да правя упражненията с мотивация и вяра, последваха сериозните резултати. За два месеца от този момент преборих заболяването си окончателно. Към днешна дата от време на време пак правя упражнения, но не е необходимо да ги правя всекидневно.”

Image title

Според Пеевска всеки, който е минал учебно-оздравителен курс по системата на Норбеков, постига положителни резултати. Степента им обаче зависи от мотивацията, постоянството и упоритостта на човека, които са черти на личностния му характер. А алтернативната система за лечение на Норбеков работи много и с характера именно. Затова е определяна и като система за личностно развитие.

По метода за лечение на Норбеков след посещението на 9-дневния курс заучените упражнения продължават да се правят самостоятелно още 40 дни. След този период следва почивка от две седмици. За затвърждаване на постигнатите резултати се завършва с 40 дни упражнения.

Важно е упражненията да се правят в точно определен ред, защото всяко едно подготвя тялото към следващото, както и да се правят в подходящото емоционално състояние. Защото ключът към успеха е в съчетаването на положителни емоции и правилно изпълнени упражнения.

Image title

Повече информация или резервиране на място за предстоящия курс  в Смолян може да направите на официалния сайт – ТУК.

Вижте Facebook събитието за курса в Смолян ТУК.

За повече информация и записвания може да се свържете и директно по телефона с организаторите за Смолян:

0887 744 019 - Цонка
0887 871 697 – Кирил