Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Ски зоната на Пампорово продължава да работи

Ски зоната на Пампорово продължава да работи

Публикувана на 22.03.2021 | 06:51
2344 прочитания


След проведено тестово изследване на здравето на служителите, Пампорово АД взе решение ски зона Пампорово да продължи работа при спазване на всички противоепидемиологични мерки, съобщава "Смолян прес". С цел опазване здравето и живота на всички и с цел намаляване разпространението на болестта в курорта и региона, информираме заинтересованите лица, че от 22 март ще останат да работят следните съоръжения: лифтове №2 Студенец–Снежанка, №5 Малина–Снежанка и №6 Стойките–Снежанка, които обслужват всички отворени и към момента ски писти № 1, 1А, 2, 4А, 5, 5А, 6, 6А, 10, 11 и 12.

Хотел Перелик ще продължи да работи с 50% от капацитета си при съблюдаване на въведените от 22.03.2021 г. противоепидемични мерки – неработещи ресторанти, барове, фитнес и СПА център и с възможност за изхранване на гостите по стаите.

Апелираме всички гости в курорта да спазват противоепидемиологичните мерки, за да запазим здравето и живота, както на туристите, така и на хората ангажирани с обслужването им.

При промяна на обстоятелствата като усложняване на обстановката в страната и региона или при значително нарастване на броя на заболелите служители, дружеството ще преразгледа решението си и своевременно ще информира обществеността за възможността ски зоната да продължи работа.