Смолян за поредна година ще стане част от Нощ на театрите през ноември

Публикувана на 02.11.2017 | 11:06
3776 прочитания
Автор: Л. Чаушева


​Тази година България ще отбележи своето участие за пети пореден път в европейската платформа Нощ на театрите. По този повод тазгодишното юбилейно театрално начинание ще е двойно – ще се проведе и на 4-ти, и на 5-ти ноември в десетки локации на общо 15 града в България.

За поредна година Смолян ще е сред градовете, които ще се превърнат в „сцена“ в рамките на Нощ на театрите 2017. По този повод Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ е подготвил за всички свои зрители и гости с отношение към сцената и театъра богата и интересна програма.

На 4 и 5 ноември на цената на театъра в Смолян ще се играят някои от най-новите заглавия от афиша. Както обикновено, и този път  най-малките зрители няма да останат пренебрегнати.

И малки, и големи, всички жители и гости на Смолян ще могат да надникнат в „тайните“ и „непознати“ кътчета зад кулисите, както и да се включат в интересни игри на театрална тематика.

Във фоайето на Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ ще може да се разгледа също специално подготвена за повода изложба на театрални костюми, декори и реквизит.

Пълна програма за Нощ на театрите 2017 година в Смолян може да намерите ТУК.