Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Станишев:"Архитектът на кабинета "Орешарски" са българските граждани"

Станишев:"Архитектът на кабинета "Орешарски" са българските граждани"

Публикувана на 10.06.2013 | 11:33
1133 прочитания
Автор: Селвие Караахмедова
Източник: pianews.eu
Източник: pianews.eu


Лидерът на БСП, Сергей Станишев, заяви пред BTV в неделя, че не той, а българските граждани са "архитект" на кабинета "Орешарски".

На това трудно може да се повярва, все пак цели 25% от гласувалите нямат представителство в парламента. Скандалите около изборите оставиха в обществото много съмнения относно честността на провеждане на самите избори. Важен фактор е, че излъченото представителство в парламента е в общи линии малцинство спрямо всички избиратели, така тежестта на народното събрание е поставена под въпрос.

На фона на всичко това, когато голяма част от българите, НЕ признават това правителство, за избрано от тях, Станишев буквално "сам си вкара гол" с тези думи. Ако наистина вярва в това, което казва, защо не подкрепи искането на Борисов за касиране на изборите? Все пак остава да видим какво ще реши КС, но аз не бих се уповавала на тази надежда.