Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Старшина разстреля семейството си в Пловдив, съпругата му е от Чепеларе

Старшина разстреля семейството си в Пловдив, съпругата му е от Чепеларе

Публикувана на 21.01.2013 | 16:22
7893 прочитания


Телата на четирима простреляни са открити преди час в апартамент на бул. "Македония" в квартал "Кючук Париж". По първоначални данни  четирите трупа са на цяло семейство - мъж на 32 г., жена на 28 г. и две момченца - на 8 г. и 3 г..Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа Георги Тепавичаров законно притежаван от него пистолет. Георги е старшина, работел е на летището в Граф Игнатиево. В авиобазата е бил специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи. 32-годишният мъж е бил в домашен отпуск от 8 януари до 4 февруари.

Съпругата му Николина работела в магазин за мебели под блока.Майката  е завършила Техникума по туризъм в родното си Чепеларе. През 2008 година  завършва Бизнес администрация в Нов български университет в Пловдив.Николина работела като магазинер в магазин за кухненски плотове Модекс на партерния етаж на военния блок, в който живеели с мъжа си и двете си деца под наем. Преди 3 месеца обаче напуснала, тъй като била недоволна от заплащането.

По данни от първоначалния оглед се касае за тройно убийство, последвано от самоубийство. Убийството е извършено от военнослужещия, който е застрелял младата си съпруга и двете им деца. Тялото на жената е открито в една от стаите, а мъжът и двете деца са били в друга стая. Очакват се серия експертизи.Според съседите семейството било много добро. Никога не са се карали и не са създавали проблеми. Никой не може да си обясни, как се е случила трагедията.

В момента служители на Криминална полиция и Първо РПУ извършват оглед на местопроизшествието. Пред блока има и служители на Военна полиция. Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж. Той влязъл в апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.

© 24smolian