Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Светлините на коледната елха в Смолян ще грейнат на 11 декември

Светлините на коледната елха в Смолян ще грейнат на 11 декември

Публикувана на 09.12.2014 | 14:31
1031 прочитания
снимка: www.smolyan.bg
снимка: www.smolyan.bg


Заповядайте да запалим заедно светлините на коледната елха пред Община Смолян на 11 декември, четвъртък, от 17.00 часа. С тази покана към смолянчани и гостите на града се обръща кметът Николай Мелемов, който по традиция ще запали светлините на елхата заедно с деца от ОДЗ „Синчец”, ЦДГ „Слънце”, ОДЗ „Буратино” , младите таланти от Театрална школа „Юлия Огнянова и гайдарчетата от оркестър „101 каба гайди” при читалище „Христо Ботев”.
 
Малчуганите ще пеят песни около коледното дърво. Ще има и изненада за тях – ще пристигне Дядо Коледа. И тази година Мелемов реши средствата от поздравителните картички, които изпраща администрацията за Коледните и Новогодишните празници да се използват за подаръци на децата. Най-малките жители на града ще ги получат на 11 декември, когато се палят светлините на елхата. По този начин ще зарадваме децата на Смолян, защото Коледа и Нова година са едни от най-светлите празници. А какво по- хубаво от щастливите детски усмивки на дечицата, които най-много чакат тези празници, коментира Мелемов. По този начин и събитието свързано с паленето светлините на градската елха ще се превърне и в празник за малчуганите. Новогодишните поздравления до съответните институции ще бъдат изпратени в електронен вариант. 
 
Заповядайте на събитието ! Да се насладим на коледния дух, да събудим в себе си снежната и бяла приказка на Коледа!
© пресцентър на община Смолян