Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Таблет за рисуване

Таблет за рисуване

Публикувана на 07.10.2020 | 10:21
2514 прочитания


​Таблетите за рисуване представляват устройства, върху които с помощта на специална писалка, вие можете да създавате изображения. Рисуването много наподобява стандартното рисуване на лист хартия, но разликата е там, че при тези графични таблети, самите изображения се показват на екрана на компютъра ви. Ако се занимавате с графичен дизайн или просто ви харесват по - нестандартни начини за рисуване, това уникално устройство ще ви даде много възможности и ще улесни работата ви. Напоследък, то започна да се използва дори и от татуисти, като им спестява време в изработването на шаблоните за татуировки.За начинаещите в графичното изкуство и за тези, които биха ползвали такъв таблет чисто любителски, достатъчно е да потърсят малък на размери дигитайзер, който да е лесно преносим и удобен. По този начин ще могат да избегнат риска от грешки, тъй като при по - малка активна площ за рисуване се изисква по - малко движение на ръката. Просефионалистите спокойно могат да се ориентират към таблети с по - голяма активна площ и таива с повече екстри, за да не се чувстват ограничени по време на работа.Има няколко основни фактора, които трябва да имате предвид, когато си търсите таблет за рисуване

-Писалката е инструментът с който вие ще работите през цялото време. От голямо значение е как я усещате в ръката си и дали ви е удобна. При всички положения проверете именно това преди да вземете решението си. 

-Разделителната способност е от значение за качеството на изображенията, които ще получавате. Колкото е по - висока тя - толкова по - добри изображения ще имате.

-Чувствителността определено не е за пренебрегване. Тя се измерва в нива. Това са нивата на натиск при самото рисуване. Тук също е добре да следите за максимално високи нива, за да имате по - естествени изображения. 

-Цената също е важен фактор, но вие трябва да се водите основно от личните ви потребности. 

Още полезна информация за информационните технологии следете на Modsbg.com.