Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Три 18-годишни момчета от Девин загинаха при катастрофа

Три 18-годишни момчета от Девин загинаха при катастрофа

Публикувана на 23.12.2014 | 10:09
1973 прочитания


Три момчета от Девин са загинали при катастрофа, съобщават от пресцентъра на МВР- Смолян.

На 22.12.2014 г. около 21.30 ч. на главен път с. Широка лъка – гр. Девин, лек автомобил “Рено Меган”, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, напуска платното за движение и пада в коритото на река “Широколъшка”, с четирима пътуващи. Загинали на място в автомобила са трима 18-годишни момчета от гр. Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от гр. Девин е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ – гр. Смолян, без опасност за живота. На място пристигат и два екипа на група “Спасителна дейност” при ОУПБЗН – Смолян, които извършват изваждане на телата и автомобила от реката. Телата на починалите са приведени в МБАЛ – гр. Смолян за извършване на аутопсия.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУП – Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

© пресцентър на МВР- Смолян