Три победи завоюваха волейболистките от ОУ „Иван Вазов” в Смолян на републиканското първенство за момичета

Публикувана на 09.06.2017 | 15:44
1195 прочитания
Община Смолян
Община Смолян


Три победи завоюваха волейболистките от ОУ „Иван Вазов” в Смолян на републиканското първенство по волейбол за момичета 5-7 клас, което се провежда в областния град, съобщават от общината.

В първия ден от първенството състезателките победиха отборите на Кърджали и Божурище съответно с 3:0 и 3:1. Днес волейболистките разгромиха и съперничките си от Велико Търново с 3:0. На 10 юни /събота/ от 11,30 часа в Спортната зала,  възпитаничките на ОУ „Иван Вазов” ще имат важен мач с отбора на Видин. Всеки, който иска да ги  подкрепи може да посети мача.  От днес 8 до 11 юни  Смолян е домакин на финала на Републиканското ученическо първенство по волейбол за момичета 5-7 клас.

Организатори са Българската асоциация спорт за учащи - София, Община Смолян и  с финансовото съдействие на Министерството на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта.

В състезанията  участват 10 отбора от градовете: Велико Търново, Пазарджик, Варна, Русе, Видин, Божурище, Нова Загора, Кърджали, София и Смолян.

Срещите се провеждат в  Спортната зала. Входът е свободен.

© Родопчани