Турци, цигани, бежанци, а къде са българите?

Публикувана на 27.10.2016 | 10:17
3041 прочитания


Една сбъркана реплика, изказана от министъра на образованието стана повод за голям хленч. Това, че един министър на България не знае състава на населението в дадена област,  не би трябвало да учудва никого, защото от отдавна знаем, че властта в България бъка от тъпанари, мутри, крадци и каква ли не измет. И това е така,  защото народа ги избира и поддържа, журналистите им правят пиар и после се чудим от къде идват тия работи.

От доста време в България, именно журналистите помагат на мръсната кампания по очернянето на малцинствата и създаването на настроения срещу тях, а също така и внушенията,  че едва ли не само малцинствата са проблем на България. Като че ли, никой друг не краде милиардите от банките и обществените поръчки. 

Искам да попитам какви са бизнесмените, които не искат да назначават цигани на работа? Тия така наречени институции, които създават условия за възникването на незаконни гета от каква етнос са?  Въобще реакцията на всеки гражданин на републиката е съобразена с етническата нагласа, когато става въпрос за обществените блага и тяхното преразпределение. Ами на изборите кой ухажва тарторите на малцинствата? 

Ами какво да кажем за това, че из вътрешността на страната всеки жител от Родопите бива възприеман,  като част от някое малцинство, нима не се знае това? Дори вицове се разказват за тези извращения! 

А кои се стараят да създават впечатление, че само християнското в родопите е добре дошло, а другото се гледа с неприязън.

Кое ви издразни дами и господа, това че един министър ни нарече турци или това, че ни управляват неграмотни хора? Ако претендирате да е второто, защо си затваряте очите пред другите простотии, които вършат управниците ни? 

А кога отношенията в България ще са на база общочовешки качества и ценности, вместо на база етническа, верска или друга принадлежнаст?

Крадците и лъжците отделна етнос ли са или?

Голяма гордост е за някои факта, че бягащи от война намират държавата ни неподходяща за живеене! Гордейте се с това, щото няма с какво друго!

© Родопчани.бг