Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Училищата в Мадан изпратиха випуск 2014

Училищата в Мадан изпратиха випуск 2014

Публикувана на 16.05.2014 | 16:33
2869 прочитания
снимка: www.madan-news.com
снимка: www.madan-news.com


С много емоции и празнична програма удари последният училищен звънец за абитуриентите от СОУ „Отец Паисий” в Мадан. За да ги изпратят и да им пожелаят успех в живота, в двора на школото се събраха стотици ученици, учители, родители и приятели. Събитието също така уважиха кметът на общината Фахри Молайсенов, председателят на Общински съвет Бехчет Сираков, и служители от общинска администрация.

„Бъдете здрави усмихнати, позитивни, смели в постъпките си и много упорити. Не се страхувайте да грешите, а приемайте всяка грешка като изпитание и се поучавайте от тях! На добър час и успехи в живота!“ , градоначалникът пожела на зрелостниците. Спазвайки традицията завършващите предадоха училищния флаг на наследниците си и се сбогуваха с учителите и любимото си училище, като изпъстриха небето с цветни балони!

С усмивки, но и със сълзи на умиление протече изпращането на дванадесетокласниците и в ПГ „Васил Димитров” . Под звуците на емблематичните песни „Един неразделен клас” и „Учителко, целувам ти ръка” и с броене от 1 до 12 випуск 2014 се раздели тържествено с гимназията.

© www.madan-news.com