Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
В Източните Родопи започнаха кампания за подпомагане на бедстващите в Борован, Мизия и Бяла Слатина

В Източните Родопи започнаха кампания за подпомагане на бедстващите в Борован, Мизия и Бяла Слатина

Публикувана на 07.08.2014 | 16:32
1111 прочитания
снимка: momchilgrad.bg
снимка: momchilgrad.bg


Доброволци от Момчилград започнаха благотворителна кампания в помощ на пострадалите в община Борован и градовете Мизия и Бяла Слатина, съобщават от пресцентъра на институцията.

Даренията се събират на първия етаж  в бившата данъчна служба в града. Идеята за събиране на дарения и помощи за пострадалите се ражда във Фейсбук групата "Заедно за един по-красив Момчилград". Инициатор за създаване на граждански дарителски пункт в Момчилград е Гюлшен Ахмедова, директор на местната дирекция "Бюро по труда". Тя вече се е свързала с представителите на БЧК във Враца, които са изразили необходимост от минерална вода, пакетирана и консервирана храна, хигиенни и дезинфектиращи препарати, памперси за деца. Срокът за събиране на даренията за пострадалите е до 8 август /петък/.
 
"Моля всеки, който има възможност, да помогне. Нека протегнем ръка. Не се иска много, само едно голямо сърце и любов към ближния. Искам да благодаря на кмета Акиф Акиф, който се включи в кампанията от свое име и от името на община Момчилград, както и на всички доброволци, отзовали се на призивите ни", сподели Гюлшен Ахмедова.
© пресцентър на община Момчилград