Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
В Златоград тече дарителска кампания за бежанците и за хората, живеещи под покрива на отец Иван от Нови хан

В Златоград тече дарителска кампания за бежанците и за хората, живеещи под покрива на отец Иван от Нови хан

Публикувана на 09.10.2013 | 11:20
882 прочитания


Във връзка с всекидневно увеличаващия се бежански поток от Сирия към територията на Република България в община Златоград организират кампания под надслов „Да помогнем на хората в беда” във връзка с нарастващата необходимост от средства за справяне с кризисната ситуация, съобщават от пресцентъра на община Златоград.

Даренията ще се приемат в Център за социална рехабилитация и интеграция, всеки ден от 07.10.2013г. до 31.10.2013г., от 08:30 часа до 17:30 часа.
Приемат се дрехи, нови или ползвани, но изпрани и изгладени, спални комплекти, бельо, обувки, ботуши, консумативи – сапуни, шампоани, тоалетна хартия, памперси и др.

Тази кампания дава възможност всички заедно да помогнем на хората, които не избират съдба на бежанец, а са принудени да напуснат домовете и препитанието си, търсейки сигурност и хуманитарна закрила.

С непакетирани хранителни продукти – картофи, боб, лук и др. зеленчуци и плодове ще бъдат подпомогнати хората, живеещи под покрива на отец Иван, намиращи се в Нови хан.

© www.zlatograd.bg