Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Ванга: Семейството е свято! Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите!

Ванга: Семейството е свято! Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите!

Публикувана на 14.08.2022 | 17:00
3091 прочитания


На 11 август 1996 г. великата българска пророчица Ванга напуска този свят. Тя е предрекла не едно или две важни събития, а думите ѝ години по-късно звучат истински и на място. За нея е изписано много. Наричат я "българската пророчица“, "петричката врачка", "Балканския Нострадамус" и много други. Предсказанията ѝ са известни на широк кръг хора у нас и по света. Пророчицата от Петрич е доста популярна и в Русия, но едва наскоро световните медии ѝ дадоха признанието: "Балкански Нострадамус". Основен фактор за това са предсказанията ѝ за "Ислямска държава". 

Но нека да спрем вниманието си на нейните най-любопитни и възбуждащи интерес прогнози за бъдещето на България: „В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.“ „Българският народ е силен. Това, което трябва да се промени, е отново да обърне поглед към своите корени, към онова, което се пее в песните му. Трябва да почитаме традициите и празниците си, защото благодарение на тях ще оцелеем.“ „Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия, Непал и Тибет. Седемте рилски езера е райски кът на България, който е връзка с Космоса.“ „Трябва да сме единни и ще постигнем големи чудеса със страната си. Вярата и любовта ще ни помогнат за това.“ „Българите не са прост народ, не са чергари. Откъдето са минали, са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата. Има много потенциал в българите, благодарение на който страната ни ще постигне много успехи занапред.“

 „Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава десница, който ще каже, че е време да има ред.“ „България ще се оправи, защото българите са работлив народ.“ „Всеки народ си има една звезда, която го зарежда с енергия. България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.“ А ето и най-неизвестните и нечути досега пророчества на Ванга, публикувани в руската Уикипедия: Според сведенията в мрежово-базираната свободна енциклопедия тези думи са произнесени в периода 1993-1995 г. Какво ни очаква в бъдещето, да видим в следващите редове, завещани от Ванга: „Ще дойде ден и ракът ще бъде затворен в железни вериги”, разкрива пророчицата и обяснява, че лекарството срещу коварната болест ще съдържа много желязо. „Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените – не.” „Ще дойде време за чудеса и науката ще прави най-големите открития в областта на нематериалното. Ще има големи археологически открития, които ще променят виждането ни за света от древни времена. Всичкото скрито злато на света ще излезе на повърхността му, но водата вече ще си е отишла.” „В пространството ще открием живот и така ще стане ясно как е възникнал животът на Земята”. „В земята копаят голям град, от който ще научим повече за произхода си.” 

„Мъртвите често помагат и защитават близките си от неприятностите. Хубавите, безгрешните духове имат право на повече посещения на Земята.” „Виждам мъртвите прозрачни, а някои чисти духове светят като огън.” „Защо ви е страх от смъртта? Тя е толкова красива. Виждам я с маска на усмихната млада жена с пусната руса коса.” „Оставете борбите. Обичайте се един друг всички.” Днес много се говори за семейството, брака, любовта. Ценностите ни са променени, да, но вижте какво e казала по темата Ванга: „Семейството е свято, мъжът и жената трябва да са едно. В една къща петелът трябва да пее, мъжката дума да се чува.“ "Не се карайте за къщи! Не се карайте за имоти! Огън да ги гори къщите, ако няма мир и любов в тях!“ „Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, децата са огледало на мъжа и жената.“ „От майката по-голямо богатство няма. Не мъж, не дете, не брат. Това, което се крие в майчиното сърце, то е най-сладко. Майката е закрила… Не се оставя майка на старини.“ „Когато раждате деца, трябва да знаете, че вие вече не принадлежите на себе си, а на тези деца. Дарявате живот, за който сте отговорни.” „Раждайте деца, докато сте млади, докато организмът ви е здрав и имате сили. На късни години децата се раждат недъгави и по-трудно се гледат.“ „И неродилата майка е майка. Ако не можеш да родиш, осинови дете. 

Изхрани го, изучи го, сватбата му вдигни и най-важното – гледай добър човек да го направиш. Това е най-важното.“ „Да не се развеждате, да не се делите, че децата страдат, а и вие хаир няма да видите.“ „Майка е не тази, която е родила, а която е отгледала и възпитала.“ „Грешно е жената да не роди, но два пъти по-грешно е да не отгледа дете.“ „Седем години минат ли, осем години минат ли, ако нямате детенце, ще си вземете. И тогава ще се успокои майката и Природата може да даде и тя да роди.“ „Не си оставяйте децата, не обричайте и тях, и себе си на страдание. Майката, която си оставя децата, носи воденичен камък на шията.“ "Бедността е цвете, на богатството не се радвайте. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини. А от богатството душата се разболява…"

© woman.bg