Вицепремиерът Симеон Дянков ще присъства на заседанието на Общинския съвет в Девин, за да съобщи решението за болницата в града

Публикувана на 22.10.2012 | 11:25
862 прочитания


Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще присъства на заседанието на Общинския съвет в Девин утре, за да съобщи решението за болницата в града. Това стана ясно след провелата се тържествена заря-проверка в Смолян по повод 100-годишнината от Балканската война и Освобождението на Родопите.  Утре от 14.00 часа в Девин на заседание на Общинския съвет ще представим решението, което сме взели отдавна, но местната Общинска администрация, кметът го саботират. Затова аз лично ще отида на заседанието, за да ги попитам те защо саботират медицинската услуга в Девин и в общините около тях”, заяви пред журналисти Дянков. 

Вицепремиерът каза още, че българската нация е на много по-добро положение от това, на което е била дълги години и все по-добре ще става, но е нужно много труд и единство. „Само така трябва да се върви напред. Ако нямахме 60 години социализъм щяхме да сме много много по-богати”, каза той и допълни, че единственият начин да вървим напред е да загърбим социализма, комунизма и да вървим само напред.