Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Вицешампиони на Италия по спортни танци бяха на подготовка в Смолян

Вицешампиони на Италия по спортни танци бяха на подготовка в Смолян

Публикувана на 12.07.2017 | 12:24
2397 прочитания


​Вицешампионите на Италия Вито Копола и Она Оинас бяха на тридневна подготовка в залата на шампионката на България по спортни танци Павлина Георгиева. Талантливата двойка избра да посети нашия град и да тренира в танцовото студио на смолянската ни танцьорка за подготовката си за италианския шампионат в Римини следващия уикенд. Танцьорите бяха впечатлени от отличните условия за тренировки и очаровани от града ни.

В началото на годината през януари подобно на тях и шампионката на Франция Елена Саликова беше гост на PaulaGeorge Dance Studio.
„Идеята е все-повече от най-добрите танцьори в света да посещават PaulaGeorge Dance Studio. Условията на залата са прекрасни, а града ни е уникален. „Желанието ми е Смолян да се популяризира и превърне в една от топ дестинациите на спортните танци, подобно на други европейски градове“ – каза Павлина Георгиева.

© Община Смолян