Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Вкарай вълци сред овцете, за да разгониш стадото!

Вкарай вълци сред овцете, за да разгониш стадото!

Публикувана на 24.06.2013 | 11:52
1019 прочитания
Автор: Селвие Караахмедова
Източник: www.novini.bg
Източник: www.novini.bg


На такъв принцип се действа в момента, в опити да се покварят протестите - тяхната мотивация и цел. Този път обаче, подобни номера не минават - насилието е крайна форма на безсилие!

Над 200 души са били отклонени от снощния протест, за да се предотврати нарушаването на обществения ред, съобщиха от пресцентъра на МВР. Протестиращите са подали сигнал, че сред тях има провокатори, след опит за свада в района на НДК. В следствие на бързата намеса на полицията и съдействието на гражданите, 22-ма души са били отведени.

Изглежда, че този път подобни подмолните ходове, няма да дадат желания от инициаторите на провокациите, резултати. Обществото съзрява с всеки изминал ден. Колкото повече се опитват да създават "слаби точки", толкова повече хората осъзнават, колко е опасно да оставят нещата просто да отминат. Както гласеше един от лозунгите на протеста снощи:

"Уморим ли се - ТЕ ще ни уморят!"