Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Владимир Уручев: Постигнатото в Oбласт Смолян е обнадеждаващо за местните избори

Владимир Уручев: Постигнатото в Oбласт Смолян е обнадеждаващо за местните избори

Публикувана на 21.10.2014 | 14:06
1287 прочитания
снимка: www.gerb.bg
снимка: www.gerb.bg


„Искам да поздравя област Смолян за постигнатите много добри резултати на извънредните парламентарни избори“. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев на областно събрание в Смолян, на което бяха отчетени резултатите от последния вот. На форума присъстваха още областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, избраната за народен представител д-р Даниела Дариткова и представители на десетте общински структури.
 
„Тенденциите се обърнаха както от европейските избори, така и от парламентарните избори през 2013 г. Резултатите в общините Доспат и Девин са впечатляващи. В Мадан и Рудозем,  въпреки че не сме първа политическа сила, имаме напредък. Тези общини са превзети от ДПС и за тях ще е нужна стратегия, различна от използваната до сега. Постигнатото е обнадеждаващо и за местните избори, които ще се проведат догодина“, каза Уручев. Според него още от сега трябва да се очертаят кандидатите за кметове, за да придобият обществена известност.
 
По думите му преференцията ще остане, защото това е така нареченият мажоритарен елемент, който всички искат. „Аз съм сигурен, че в Област Смолян преференцията е повишила избирателната активност за партия ГЕРБ. Изборите са само един елемент от нашата обща работа. Оттук нататък ще са нужни много усилия, за да излезе страната от кризата. Не е лесно и на ръководството на партията, защото трябва да вземе много тежки решения за бъдещето на държавата. Каквато и да е формулата за съставяне на правителство, аз мисля, че правителство трябва да има, защото нови избори ще са много по-лош вариант”, обобщи Уручев.
„Ние сме първа политическа сила в областта. Обещахме си го и го постигнахме. Изказвам благодарност на всички структури в областта, които работиха всеотдайно. Веднага трябва за започнем работа за местните избори, защото само от нас зависи да постигнем добър резултат”, заяви Мелемов.
 
Д-р Даниела Дариткова също благодари на общинските структури за добре свършената работа по време на изборната кампания и допълни,че тя е видна от постигнатите резултати в десетте общини на областта. Според нея най-важното в момента е да се направи стабилно правителство, за да върви страната напред. По думите й само ГЕРБ има ясна програма и залага за устойчиво развитие, като е показала, че се ръководи от дългосрочна визия за развитие и не работи на парче.
© пресцентър на ПП ГЕРБ