Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Военни ще разследват разстрела на Тепавичарови

Военни ще разследват разстрела на Тепавичарови

Публикувана на 30.01.2013 | 21:27
1000 прочитания


Разследването за смъртта на семейство Тепавичарови ще бъде водено от военна прокуратура Със случая досега се занимаваше Окръжна прокуратура-Пловдив. Това бе така, защото от начало не е било установено дали няма намеса на чуждо лице в трагедията. След като експертизи обаче доказаха, че Георги Тепавичаров е застрелял с по един куршум в главите съпругата си Николина и малките си синове, делото е изпратено по компетентност на Военна прокуратура, тъй като Георги е бил техен служител. Наблюдаващ прокурор по делото ще бъде полковник Максим Караджов, който е бил на произшествието. 
Очаква се всеки момент да излязат част от експертизите по делото. Въпреки, че е установено, че Георги е застрелял семейството си и после се е самоубил, дактилоскопската експертиза ще доказва дали оръжието – револвер е било докосвано от другите членове на злополучната фамилия. 
Припомняме, че трагедията разтърси страната на 21 януари. Тогава в апартамент в пловдивския квартал „Кючук Париж" бяха открити четирите трупа на членовете на семейството. Една от основните хипотези за разследващите бе борчове към банки в размер на над 200 хиляди лева.