Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Запалиха светлините на коледната елха в Момчилград

Запалиха светлините на коледната елха в Момчилград

Публикувана на 04.12.2014 | 13:01
1246 прочитания
снимка: momchilgrad.bg
снимка: momchilgrad.bg


Коледната елха на Момчилград грейна на 1 декември за радост на много малки и големи жители на града, съобщават от пресцентъра на общината.

 Тази година от местната управа разшириха обхвата на празничната проява, чието честване премина с участието на възпитаници от всички детски и учебни заведения на територията на общината. Точно в 17.00 часа кметът Акиф Акиф запали светлините на коледното дърво на централния площад в града. 
 
Въпреки студеното време малчуганите за миг не отделиха погледи от коледната елха, за да видят на живо как ще изгрее в празнични светлини. Запалването на елхата бе съпроводено от красива заря.
 
Още в късния следобед в залата на читалище „Нов живот“ започна празнична програма. Участие в нея взеха детски групи към училища и детски градини. Ученици от СОУ "Н. Й. Вапцаров“ и ОУ „Д-р Петър Берон“ представиха коледарски песни и игри. Специално за малките деца Дядо Коледа ще гостува на всички детски градини и ще раздава подаръци.
 
Кметът Акиф Акиф пожела предпразнично на всички момчилградчани весели коледни и новогодишни празници, както и повече вяра в доброто за развитието на града, за да намерят идните поколения препитание в родния си край. 
© пресцентър на община Момчилград