Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Започват ремонт в националното музикално училище в Широка лъка

Започват ремонт в националното музикално училище в Широка лъка

Публикувана на 03.09.2013 | 11:24
1301 прочитания


Националното училище за фолклорни изкуства започва санирането и подмяната на дограмата на всичките си сгради, съобщава директорът на училището Стоянка Тенова.

През 2012 г. училището участва с проектни предложения и спечели пред Международен фонд Козлодуй за саниране и подмяна на дограмата на всички сгради на училището. Вече са подписани съответните документи с фирмата-изпълнител, спечелила конкурса.

Приоритетно ще се подмени дограмата на стаите в мъжкия пансион, за да може децата своевременно да се настаняват въпреки причиненото неудобство. След това ще се подменя дограмата и на останалите части в сградите.

Тенова каза още, че в училището приключи и вторият прием за тази година и първият учебен ден ще започне с 18 ученика в 8-ми клас, което е малко повече в сравнение с други години. Учебната година ще започне на 16 септември.

© Фокус