Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Златогрдаски ученици отиват в Народното събрание да си получат грамотите

Златогрдаски ученици отиват в Народното събрание да си получат грамотите

Публикувана на 27.03.2014 | 10:07
1071 прочитания


На 31 март 2014 г. учители и ученици от СОУ “Антим I” гр. Златоград ще бъдат специални гости на 42-то Народно събрание на Република България. Това съобщават от пресцентъра на община Златоград.

Поканата е отправена от Председателя на Народното събрание, господин Михаил Миков, до директора на СОУ “Антим I” гр. Златоград - госпожа Жечка Хаджийска, до ученици, отличени в проведения конкурс за есе на тема: “Антим I-хранител на вярата и строител на държавността” и до преподавателя, който пряко е участвал в подготовката на златоградските ученици за участие в конкурса. На церемонията по удостояването с почетни грамоти ще присъства Председателят на Народното събрание и Министърът на образованието и науката - проф. д-р Анелия Клисарова.

Отличените златоградски ученици, които предизвикаха гордост и възхищение са: Йордан Джамбазов, Анджела Папучарова и Татяна Юрчиева.

© пресцентър на община Златоград