Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с “Политика за Бисквитки”.
Най-смешните вицове в нета :)


Спира катаджия мутра и го пита:
- Имате ли оръжие?
- Да, картечница, два автомата и гранати. Нямам разрешително...
Катаджията е в шок.
- А наркотици?
- Да. 2 кг хероин за продаване, хашиш за пичовете и тревица за мен.
Катаджията, в шок от наглостта на мутрата, пита:
- А в багажника какво има?
- В багажника има труп на катаджия. Има и свободно място
.....
Мъж пийнал прилично с приятели. Те го "донесли" до вратата на дома му ...
На сутринта се събужда в семейното легло, съблечен и завит. Става, влиза з кухнята и намира на масата топла закуска и кафе, както и бележка от съпругата си: "Скъпи ето 50 лв за дневни, ако не стигнат в палтото ми в гардероба има още. Надявам се закуската и кафето да ти харесат. Целувки."
Невярващ на очите си мъжът влиза в детската и буди сина си:
- Сине кажи ми моля те какво стана снощи?
- Ами тате, прибраха те приятелите ти. Ти беше доста пийнал ... Мама те заведе в стаята и като почна да те съблича ти и каза: "Махни се ку*во, аз съм женен мъж"
.....
Един човек имал папагал, който бил непоправим женкар. Щом му се отдаде случай оправя. Много главоболия създал на човека и той го предупредил, че следващата грешка и отива във фризера. След 10 минути папагалът сгрешил и човека го сложил във фризера. Минал 1 час и му дожаляло за птицата, и решил да я извади. Отворил фризера и що да види. Качил се папагала върху едно замразено пиле, клатейки се си пеел: - ЛЕДЕНО МОМИЧЕ!!!
.....
Осмокласничка: - Мамо, днес ни водиха от училище на профилактичен преглед при гинеколог... и представи си... имаше само една девственица! - Дъще! Ти, нали?! - Мамоо... нее... учителката!
.....
Питали радио Ереван: - Вярно ли е, че Бойко Борисов страда от раздвоение на личността? Радиото отговорило: - Борисов страда от разтроение на личността. Доминиращи са сутришната и вечерната му личности, а обедната посредничи между тях ...
.....
-Докторът ми каза,че най-доброто средство за да ми се излекува гърлото е стриптийз.- ,Стрепсилс" ти е казал!-Ей способна си да разбиеш мечтата на всеки
.....
Спор между Путин, Обама и Борисов, чии спец части са по-добри. Влизат руските спец части и обират банковия трезор за 15 минути, влизат американците, справят се за 10 минути, Бойко ги изгледал, викнал 3 циганета и след 5 минути излиза едното и пита: - Бате, а тапетите да ги сваляме ли?
.....
Една блондинка отива на конкурс и я питат:
- Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан?
- Кукувица! - уверено отговаря блондинката и взима наградата.
Нейна приятелка я пита:
- Е, ама много си умна! Как разбра, че е кукувицата?
- И дете знае, че кукувицата живее в часовника!
.....
Мъж коси тревата в двора си, неговата красива съседка излиза от къщата си, отива направо до пощенската кутия, отваря я, затваря я с трясък и ядосана се прибира обратно в къщата. След малко, тя излиза отново, отива до пощ. кутия, отваря я, тряска я отново и разгневена се прибира в къщата си. Мъжът тъкмо приключва с косенето, когато отново вижда съседката си как излиза ядосана от къщата си, отива до пощенската си кутия, отваря я и я затваря с трясък. Мъжът, учуден от поведението ѝ, решава да я попита: - Какво става, проблем ли има някакъв? А тя отвръща: - Да има! Тъпият ми компютър постоянно ми пише, че имам поща!
.....